Направи сайта си откриваем. Печели по-добър трафик и много нови клинети.

Инвестирали сте в нов уебсайт, който не реализира новите клиенти, на които се надявахте? Възползвайте се от SEO услугите, които ви предлагаме, и превърнете сайта си от дигитална визитна картичка в платформа, която ви носи трафик и приходи.

Какво е SEO (оптимизация за търсачки)?

Накратко, SEO, или оптимизация за търсещи машини, е процесът на обработка на даден сайт с цел повишаване неговата видимост в търсачките. А причината, поради която все повече компании предпочитат да рекламират услугите си онлайн е, че в днешно време потенциалните им клиенти разчитат на виртуалното пространство все повече и повече. Така, Интернет рекламата се превръща в задължителен инструмент в арсенала на всеки модерен бизнес.

SEO, written in scrabble blocks

Защо да се доверите на Pine Tree с оптимизацията на сайта си?

Работейки с нашите seo специалисти, вие получвате оптимизация за Google – услуга, която е подплатена с опит, качество и коректност. А крайната ни цел е да утвърдим дълготрайно вашия бизнес на топ позициите в Google. Благодарение на работата ни в един от най-динамичните пазари в света – Австралия, ние сме уверени, че можем да помогнем на бизнеса ви да се развива в нови измерения.

За да постигнем заедно тази цел, ще минем през няколко ключови стъпки като обикновено нашата SEO услуга се състои от:

Анализ на ключови думи (Keyword research)

Правилното таргетиране е от изключителна важност за последнователната SEO кампания. Проверката на ключови думи има за цел да бъдат намерени първо най-популярните термини използвани от потенциалните ви клиенти при търсене на типа услуги, които предлагате и след това чрез задълбочения keyword анализ да се открият интересни, различни и лонг тейл ключови фрази, които вашите конкуренти не са таргетирали толкова. Това ще ви помогне да сте поне една крачка пред вашата конкуренция.

Проучване на ключови думиЦена на анализа
Базово проучване на ключови думи200 лв.
Разширено проучване на ключови думи400 лв.

SEO одит

Основната функция на SEO одитът, или анализ, е установяването на недостатъците и пропуските по сайта ви от гледна точка на оптимизацията. След тази оценка ще можем да изградим и план, по който да водим оптимизцията на сайта ви. За повече информация и цени разгледайте страницата ни за SEO одит.

Onpage (Onsite) оптимизация

Така наречената онсайт оптимизация се отнася до оптимизацията на всички елементи на уебсайта ви, имащи значение за подобряване на видимостта му. Онпейдж оптимизацията е еднократна услуга, която включва работа по вашия сайт свързана с отстраняването на пропуските и грешките, установени при SEO одитът. Тази SEO услуга е абсолютно задължителна, ако имате желание сайтът ви да бъде работен по-нататък и да се развива в посока привличане на повече трафик и нови посетители.

Onpage оптимизация на сайтЦена
До 50 страници400 лв.
До 100 страници700 лв.
До 500 страници1000 лв.
До 1000 страници1300 лв.
Над 1000 странициПо договаряне
Онлайн Магазини и Новинарски сайтовеОт 1400 лв.

Онпейдж оптимизацията, която правим в Pine Tree включва следните основни елементи:

  • Изчистване на структурата на сайта
  • Проверка на съдържанието (Proof reading) за наситност на ключови думи, дублирано съдържание и други показатели, допринасящи за по-доброто представяне на сайта. Важно е да не се нарушават правилата за качество, наложени от търсещите машини.
  • Оптимизация на мета данни
  • Оптимизация на изображения
  • Вътрешно налинкване (Internel link structure) – за по-добро разпределение на авторитета (link juice-а).
  • Генериране и настройка на Google Search Console и Google Analytics, за да се следи и анализира развитието на сайта.
  • Проучване и имплементация на рич дата маркъпи
  • Изчистване на всички останали грешки установени при SEO одита.

Проучване на конкуренцията

Проучваме конкуренцията на вашия сайт, за да анализираме къде се намирате във вашата ниша, с кого се конкурирате и разбира се да почерпим интереси идеи от по-силните конкуренти и да ги използваме във ваша полза при оптимизацията на сайта ви. Проучването на конкуренцията е важна стъпка и се прави преди пристъпване към offpage SEO.

Offpage (Offsite) оптимизация

Оffpage оптимизацията (линк билдинг) включва изграждането на определено количество връзки, сочещи към вашия уебсайт. По този начин сйтът ви придобива по-голям “авторитет” или link juice който бавно, но сигурно го покачва към първото място.

Офпейдж оптимизацията или SEO поддръжката на вашия сайт е услуга, която не е еднократна. Тя е регулярна и се плаща ежемесечно след приключване на съответния месец като в цената влиза и месечен репорт, в който вие ще получавате данни за свършената работа, развитието на сайта и съвети за неговото по нататъшно развитие.

Offsite оптимизация + месечен репортЦена на месец
SEO Бюджет – до 8 линка на месец300 лв.
SEO Стандарт – до 16 линка на месец600 лв.
SEO Разширен – до 24 линка на месец900 лв.

Освен цените за отделните услуги, както са представени по-горе, предлагаме и индивидуални SEO пакети за клиентите, които искат да се възползват от комбинация от няколко наши услуги. Ако се интересувате от няколко наши услуги, моля изпратете вашето запитване + уебсайта ви и кратко разяснение за желаните от вас услуги и резултати и ние ще ви изпратим индивидуална оферта съобразена с исканията ви и вашия сайт.

Освен това, при желание от ваша страна, в Pine Tree Consultancy можем да ви предложим и SEO консултации.

Успоредно с оптимизацията на сайта ви, може да разчитате на нас за копирайтинг, local SEO и лого дизайн.

Свържете се с нас и разберете повече за услугите, условията и центе ни.