SEO одит – Първата стъпка към новите ти клиенти

Разберете защо конкурентите ви излизат по-напред в страницата с резултати на Google (SERP) от вас и какво липсва на сайта ви, за да заеме ключовите позиции. Обстойният анализ на сайт, който предлагаме в Pine Tree, цели не само да установи недостатъците на сайта ти. Ние даваме адекватни решения, които ще помогнат за излизането на по-предни позиции и карането на релевантен трафик, който носи нови клиенти.

Защо ти трябва SEO одит?

Често при развитието на даден уебсайт, програмистите създават сайтове, които само изглеждат добре за потребителя, но без да вземат предвид принципите за качество, заложени от търсещите машини. Сайт, който е построен със сбъркана структура или други основни технически грешки, няма как да се класира добре или да работи с максималния си потенциал за вас. Като добавим и съмнителните стратегиите, които някои бизнеси често предприемат с цел класирането на сайта си по-напред, не е чудно, че даден сайт не излиза при определено търсене.

Надпис "SEO одит" изписан със скрабъл блокчета

Благодарение на нашия SEO анализ и доклада, който ще ви предоставим, след като прегледаме обстойно сайта ви, ще разберете състоянието на сайта си, като освен списък с проблемите по него, ще получите и нашите препоръки за тяхното решение.

А след изпълнението на SEO одита и оправянето на установените грешки, ще може да започнем и с цялостна, по-последователна кампания по оптимизацията на сайта ви, ако имате желание той да развива потенциала си и да се представя по-добре в онлайн пространството.

Какво включва нашият SEO анализ на уебсайт?

Факторите, които нашият анализ на уебсайт взема при техническата оценка, са многообразни, но могат да бъдат обособени в следните категории:

  • Домейн фактори (възраст на домейн, ключови думи в домейна, история и наказания на домейна, и тн.)
  • Сайт левел фактори (сайт архитектура, респонсив версии, robots.txt, sitemap, преглед и валидация на HTML кода и т.н.)
  • Пейдж левел фактори (мета елементи, съдържание на сайта, онсайт уебспам проверка и тн.)
  • Беклинкове (брой и качество на входящите линкове, проверка и анализ за офсайт уебспам)
  • Взаимодействие на сайта с потребителите (в случай, че ни предоставите временен достъп до Google Analytics и Google Search Console)
  • Социални медии

При техническата оценка на сайтове ние в Pine Tree Web Consultancy се водим по последните препоръки за качество на Google. Нещо, което не много SEO компaнии в България правят.

SEO одит на сайтЦена
До 50 страници300 лв.
До 100 страници500 лв.
До 500 страници700 лв.
До 1000 страници900 лв.
Над 1000 странициПо договаряне
Онлайн Магазини и Новинарски сайтовеОт 1000 лв.

SEO консултации – Какво представляват?

SEO консултациите представляват лични срещи между вас и един или двама SEO специалиста, които отговарят на вашите въпроси свързани с развитието и оптимизацията на сайта ви. Те също ви дават съвети и интересни идеи как можете да достигнете до нови клиенти и какво да подобрите по сайта си, за да се възползвате от неговия пълен потенциал.

SEO консултации – Цени

Pine Tree Web Consultancy предлага по една безплатна SEO консултация на всеки нов клиент, с цел от една страна да ни запознаете по-подробно с вашия проект, идеите и целите си и от друга страна да можете и вие да ни прецените като професионалисти.

Цената за една SEO консултация е 70 лв. за един час, когато ние идваме във ваш офис и 50 лв., когато срещата се провежда на удобно за нас място или онлайн – видео разговор през Skype например.