Кои сме ние?

Ние сме екип от млади и иновативни онлайн маркетинг и SEO специалисти, график и уеб дизайнери. Това, което ни обединява не е локацията, защото ние работим от всички краища на България: София, Варна и Велико Търново. Общото между нас е приятелството и единната цел: Да превърнем Интернет в едно по-приятно, по-красиво и полезно за потребителя място.

Pine Tree Web Consultancy e онлайн маркетинг агенция, която работи с клиенти от цялата страна. Благодарение на опита ни в сферата, работейки за пазарите на Великобритания и Австралия, ще развием онлайн присъствието на бизнеса ви, установявайки го трайно на челни позиции в дадената индустрия.

Боряна Михайлова - Изпълнителен директор и SEO експерт
Боряна Михайлова
Основател и CEO
SEO експерт


Контакти

Косьо Иванов - Съосновател и Head of Search на PTC
Косьо Иванов
Съосновател
Head of Search


Контакти

Боряна Иванова - Уеб и Графичен Дизайнер
Боряна Иванова
Графичен и Уеб
Дизайнер


Портфолио

Зелена политика на Pine Tree Web Consultancy

Друг любопитен факт за нас е, че водим зелена политика и стимулираме бизнесите да залагат повече на Интернет рекламата. Онлайн рекламата достига до конкретна таргетирана аудитория (хора, които сами са изявили желание да направят дадено търсене), за разлика от печатните рекламни материали, които се раздават на всеки без значение дали човекът отсреща се интересува от предлагания продукт или услуга.

Още повече, че постигнато по правилния начин, органичното присъствие в Интернет е трайно и инвестицията ви е с дългосрочни резултати и по-голяма възвръщаемост, докато печатната реклама, за съжаление, има кратък живот и не ви гарантира успех.

Наименованието на фирмата ни не е случайно: “Pine Tree”, в превод от английски език, означава “борово дърво”, което е вечно зелено и олицетворява нашите принципи.